data - 100.000 de basarabeni in Romania

100.000 de cetateni ai Republicii Moldova vor vizita Romania in intervalul iunie - final de septembrie in cadrul celui mai amplu program national de cunoastere a realitatilor sociale si culturale din Čšara. Scopul programului vizeaza eliminarea stereotipurilor formate de propaganda antiromaneasca din ultimii peste 200 de ani in stanga Prutului si obtinerea unei majoritati unioniste in Republica Moldova catre anul 2018.


Programul "Cunoaste-ti Čšara" demareaza astazi, 24 iunie, cu venirea la Iasi a patru autocare cu cate 50 de basarabeni. Organizator este Platforma Unionista Actiunea 2012, impreuna cu parteneri din toata tara.


"Locuitorii celui de-al doilea stat romanesc au nevoie de informatie corecta despre realitatile din Romania, au nevoie sa vada cu proprii ochi obiective turistice si economice, sa ia contact cu romanii din mai multe regiuni ale tarii, astfel incat la revenirea in Republica Moldova sa se simta liberi sa isi aleaga destinul, in cunostinta de cauza", a declarat George Simion, presedintele Platformei Unioniste Actiunea 2012.


Platforma Unionista Actiunea 2012 face un apel catre autoritatile locale si catre oamenii simpli din toata Romania sa sprijine derularea programului.


Pe parcursul urmatoarelor luni, cei 100.000 de basarabeni vor putea oferi impresii cu privire la zonele pe care le viziteaza.Credits: http://www.sfin.ro

Adauga la favorite sau la principalele retele de socializare :

Alte articole din categoria noutati care s-ar putea sa te intereseze :
data Mare parte ( 22 de miliarde de lei) din totalul investitiilor din 2017, 34,4 miliarde de lei, ar urma sa vina din fonduri europene, ceea ce face ca investitiile din buget sa ajunga sa fie anul acesta unele dintre cele mai mici - daca nu cele mai mici - din ultimii 12 ani.
data Tendinte 2017 in fiscalitatea din Romania
data Becali a reactionat dupa mesajul transmis de Celeban prin intermediul Gazetei: Chiar azi i-am zis lui Lutu
data Cele mai importante schimbari fiscale care ii vor afecta pe antreprenori in 2017
data Cupa Davis: Florin Mergea nu va evolua in meciul cu Belarus
data Guvernul a prelungit cu doua zile termenul de depunere a declaratiilor fiscale si plata creantelor scadente
data Personalizarea - cel mai important trend in e-commerce in 2017. Cativa pasi simpli sa-ti personalizezi magazinul online
data Replica Agerpres la acuzele de cenzura: Respectarea standardelor jurnalistice nu reprezinta cenzura/ Sindicatul il contrazice pe director si cere interventia Parlamentului la Agerpres
data Tendinte 2017 in fiscalitatea din Romania(studiu EY)
data ANAF propune schimbarea procedurii de publicare a romanilor aflati pe lista rusinii